300 Breitips en Technieken

Dagdeal (336x280)

300 Breitips en Technieken is een uitstekend boek voor complete beginners om de basis maar ook gevorderde technieken van het breien onder knie te krijgen. In het boek staan geen patronen maar gewoon alle technieken uitgelegd. Ideaal dus ook voor gevorderde breisters die een naslagwerk in huis willen hebben.

Werkelijk alle technieken worden behandeld, van het lezen van patronen en teltekeningen tot vele breisteken. Wat erg fijn is dat ook veelgemaakte fouten worden vermeld én de manier om deze op te lossen.

Alle technieken zijn onderverdeeld in acht hoofdstukken en voorzien van grote duidelijke afbeeldingen en beschrijvingen. Zoals gezegd staan tips en veelgemaakte fouten ook bij relevante technieken vermeld. Zo kun je van andermans fouten leren, dat scheelt weer veel frustratie bij het volgende brei project. Naast de technieken worden ook zaken als kleuren en breigaren kiezen behandeld.

300 Breitips en Technieken van Betty Barnden is een ideaal boek voor de absolute beginner die een compleet overzicht van alle breitechnieken wilt hebben.

300 Breitips & Technieken

 Auteur  Betty Barnden
 Taal  Nederlands
 Verschijningsdatum  december 2010
 Pagina’s  160
 Technieken  300
 ISBN  905764424X
 Prijs  € 24,95
300 Breitips en Technieken
Weekdeals (728x90)
Recent Posts