Ouderwets Breien verzamelt en plaatst op deze pagina gratis DROPS breipatronen. Met deze speciaal geselecteerde breipatronen kun je onder andere topjes, cols, mutsen, truien, vesten en nog veel meer leuks breien.

De patronen zijn voor verschillende maten en voor verschillende niveaus. Per patroon staat aangegeven voor welke maten het geschikt is.

Mocht je niet het patroon kunnen vinden kun je altijd gebruik maken van onze zoekfunctie rechts in beeld.

DROPS Breipatronen

Garnstudio Drops Design publiceert al sinds 1982 op internationaal niveau brei en haakpatronen. De Drops filosofie draait om het maken van internationale breimode en nieuwe trends. Waarbij oud en nieuw worden verwerkt en tot nieuwe ideeën leiden. Alle drops breipatronen zijn ook nog eens helemaal gratis! Als deze dus tegen betaling worden aangeboden is dat niet conform de handvesten van Garnstudio.

Je kunt de patronen van DROPS herkennen aan de frisse afbeeldingen en het logo “DROPS Design www.Garnstudio.com” onderaan de foto.

Op Ouderwets Breien willen wij geen verzameling Drops breipatronen plaatsen. Wel proberen wij alvast een voorselectie te maken uit het gigantische aanbod. Daardoor vind je bij ons snel enkele heel leuke breipatronen en kun je als je iets anders wilt zelf op Garnstudio.com kijken voor meer breipatronen.

DROPS Breipatronen

Het voordeel van DROPS breipatronen is dat deze altijd gebruikt worden in combinatie met DROPS breigaren. Zo weet je bij voorbaat dus zeker dat het gekozen garen past bij het patroon. Het staat je natuurlijk vrij om andere kleuren van hetzelfde breigaren te kiezen. Of als je dat wilt compleet ander breigeren; let dan wel op de stekenproef.

Naast garen levert DROPS ook knopen, breinaalden, vulling, markeerders en eigenlijk alle andere producten die je nodig hebt om te breien. Vraag ernaar bij jouw favoriete wolwinkel.