Ouderwets Breien verzamelt en plaatst op deze pagina gratis poef breipatronen. Met deze patronen kun je het huis geweldig opfleuren en een eigen stijl geven.

De breipatronen zijn voor verschillende maten en voor verschillende niveaus. Ga dus vandaag nog een leuke poef breien en verras jezelf met een nieuw interieur.

Mocht je niet het patroon kunnen vinden kun je altijd gebruik maken van onze zoekfunctie rechts in beeld.

Poef Breien

Nooit eerder was er een meubelstuk met zoveel functies als de poef. Het is een tafel, een stoel een plek om je voeten te rusten en ook nog eens handzaam genoeg om kussen genoemd te worden. Daarnaast is een poef breien relatief makkelijk: een hoes breien en die vervolgens opvullen.

Met een zelfgebreide poef geef je jouw woonkamer of welke kamer dan ook net dat beetje meer. Waarom zou je een poef kopen bij de Ikea of een andere winkel als je die zelf helemaal op maat kunt maken?

Poef Breien

Een poef breien is een vrij eenvoudige opdracht en daarom dus ook goed te doen voor beginners. Je kunt het natuurlijk wel moeilijker maken met andere steken waardoor het ook voor gevorderde breisters een uitdaging blijft.

Let er bij het kiezen van het breigaren op of de poef wasbaar moet zijn of niet. Het leukst is om te kiezen voor een stevig, dik garen maar je kunt natuurlijk ook eens een lekker zacht garen kiezen. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos!