Ouderwets Breien plaatst op deze pagina alle breipatronen. Als je een specifieke categorie zoekt kun je via het menu de juiste categorie selecteren. Mocht je het zo niet kunnen vinden kun je via de zoekfunctie in de rechter zijbalk zoeken.

Hieronder verschijnen altijd automatisch alle patronen, erg handig om deze pagina dus op te slaan bij favorieten (ctrl en D tegelijk indrukken).

Kijk dus snel verder voor onder andere: dames, heren, kinderen, baby, drops en nog veel meer patronen.

Op deze pagina vind je alle breipatronen die Ouderwets Breien verzamelt en publiceert. Elk breipatroon is doorgenomen en gecontroleerd op slordigheden voordat het geplaatst wordt. Helaas is er niet de tijd om alle patronen eerst zelf te breien, hierdoor kunnen er fouten in blijven staan. Wel ben je je ervan verzekerd dat er vrijwel geen foute patronen geplaatst worden en als dit toch gebeurt wij er alles aan doen om deze fout te vinden en verbeteren!

Jij bent dus minder tijd kwijt aan het zoeken naar leuke patronen en hebt iemand om op terug te vallen als het niet lukt!

Omdat het overweldigend kan zijn om op deze pagina de juiste patronen te vinden zijn deze onderverdeeld in verschillende categorieën. Zo kun je snel jouw zoekopdracht verkleinen en in de juiste categorie zoeken naar een leuk patroon. Hieronder een overzicht van de huidige categorieën: