Ouderwets Breien plaatst op deze pagina de leukste en beste breiboeken. Zo hoef je nooit meer lang te zoeken naar een nieuw breiboek voor jezelf of als cadeau.

Alle geplaatste boeken bevatten breipatronen en zijn voorzien van duidelijke beschrijvingen. Daarnaast zijn alle boeken in het Nederlands geschreven en in boekvorm verkrijgbaar.

De Breiboeken

Zes ebooks over breien

In dit bericht vind je een overzicht van zes ebooks over breien. Met deze ebooks haal je in een handomdraai leuke patronen in huis.

Fair isle en Noors breien

In Fair isle en Noors breien vind je 25 projecten om met prachtige Noorse motieven aan de slag te gaan. Het boek is tevens voorzien van een uitgebreide uitleg van de basistechnieken.

Breien voor Binnen

In Breien voor binnen van Melanie Porter staan maar liefst 30 projecten om te breien. Alle projecten zijn beschreven in drie kleurenschema's.

Decoratief Breien

In decoratief breien vind je 100 technieken, 200 ideeën en 18 projecten verdeeld over 160 pagina's. Met dit boek doe je nieuwe inspiratie op voor breien.

Leuke kinderkleren breien

Het boek leuke kinderkleren breien van Muriel Agator is ideaal voor (groot)ouders die voor de kinderen willen breien. In dit boek vind je 14 breiprojecten.

page 1 of 4
Breiboeken

Breiboeken zijn niet alleen leuk om te krijgen maar ook om te geven. Daarom wordt ernaar gestreefd altijd een zo duidelijk mogelijke beschrijving van elk breiboek te geven zodat je weet wat je krijgt of geeft.

Helaas kunnen we niet alle boeken zelf kopen en helemaal doorlezen voordat wij deze delen. Daarom bouwen wij vaak op recensies die ons zijn toegestuurd door trouwe lezers. Deze worden herschreven zodat deze passen bij de andere recensies. Heb jij een leuk boek gekocht of geleend en wil je er iets over kwijt? Of heb jij een boek geschreven en wil dat deze in ons overzicht wordt opgenomen? Neem dan contact met ons op.

Als je een boek direct zou willen kopen kun je altijd onder de beschrijving op de grote knop klikken, dan word je direct naar bol.com gebracht. Hoewel bol.com niet altijd het goedkoopst is, is het wel een betrouwbare leverancier en ontvang je het boekje vaak de volgende dag al.