Bloemen breien van Susie Johns

Dagdeal (336x280)

In Bloemen breien van Susie Johns vind je 20 breipatronen voor verschillende soorten bloemen. Er staan patronen in voor onder andere een klaproos, cactus, margriet, tulp en een waterlelie. Keus genoeg voor leuke bloemetjes.

Na een korte introductie en beschrijving van de afkortingen wordt er meteen in de patronen gedoken; voor enige uitleg van basistechnieken is er geen ruimte gemaakt.

Op Bol.com valt te lezen dat een koopster van dit boek er niet tevreden mee was omdat de patronen onduidelijk zijn vanwege de slechte vertaling. Het is inderdaad zo dat de vertaling niet altijd even goed is maar wat ons betreft zou je er aan de hand van de beschrijving en afbeeldingen toch uit moeten komen.

Daardoor echter is dit boekje absoluut niet geschikt voor beginners en eigenlijk het leukst als inspiratie. Voor een tientje heb je dan een leuk boekje waar in grote lijnen 20 leuke patronen instaan. Met wat ervaring en geduld kun je deze dan wel maken.

Waarom hebben we ondanks de slecht geschreven patronen dit boekje geplaatst? Omdat de soorten bloemen die gebreid worden toch erg leuk zijn en hiervoor niet veel patronen te vinden zijn. Aan jou de keuze of je het erop wilt wagen.

Bloemen breien van Susie Johns

Auteur  Susie Johns
Taal  Nederlands
Verschijningsdatum  september 2011
 Pagina’s  48
 Patronen  20
 ISBN  9058779130
Prijs  € 9,95
Bloemen Breien van Susie Johns
Weekdeals (728x90)
Recent Posts