Breien voor Starters

Dagdeal (336x280)

Alle begin is lastig wordt weleens gezegd. Dat geldt natuurlijk ook voor breien. Een eenvoudige speurtocht op Google of Youtube levert honderden filmpjes, boeken, artikelen en blogs op die je wel even leren breien. Daarom is het prettig om gewoon een boek te hebben waar de basis in wordt behandeld. Zo heb je altijd een naslagwerk voor als je het even niet meer weet.

In Breien voor Starters wordt stapsgewijs de basis van breien behandeld. Je leert langzaamaan steeds meer technieken toepassen. Tegelijkertijd heb je ook een aantal leuke dingen gebreid als je het boek uit hebt. In het boek staan twintig projecten uitgelegd, waarbij Erika Knight je aan de hand neemt en alles rustig uitlegt. De twintig projecten in het boek doorlopend brei je onder andere, tassen, sokken, wanten, een sjaal en een kussen. Het is erg leuk dat het aantal projecten varieert, op die manier is ieder project in ieder geval iets nieuws. De verveling slaat minder snel toe en je leert ook meer.

Erg leuk is dat er ook aandacht wordt besteed aan kleuren. Natuurlijk weten de meesten wel kleuren combineren, maar wat extra informatie erover kan nooit kwaad. Op die manier weet je in ieder geval dat je gevoel juist is!

Als je dus een boek zoekt om toe te voegen aan je collectie of om echt vanaf nul te starten met breien is dit een goed boek!

Breien voor Starters

Auter Erika Knight
Taal Nederlands
Pagina’s 144
Verschijningsdatum Augustus 2012
Prijs €19.95
Breien voor Starters door Erika Knight
Weekdeals (728x90)
Recent Posts