Kerstballen breien

Dagdeal (336x280)

Toegegeven Sinterklaas is nog in het land maar je kan nooit te vroeg beginnen met kerst voorbereidingen. Met dit boek van Arne & Carlos kan je eindelijk kerstballen breien. Het is natuurlijk leuk om kerstballen te kopen op één van de vele kerstmarkten die binnenkort weer zijn. Maar zelfgemaakte kerstballen in de boom of ergens anders in huis is natuurlijk ook erg leuk.

Met Kerstballen breien van Arne & Carlos heb je meteen vijftig verschillende kerstbal patronen in huis. Alle kerstballen worden zoals we gewend zijn van Arne & Carlos volgens de Noorse traditie gebreid. Het leuke is dat het boek niet alleen voor gevorderden is, maar ook voor beginners. Tussen die vijftig patronen zit er voor ieder niveau en iedere smaak wel eentje tussen!

Het boek is voorzien van grote mooie illustraties en een lange uitleg bij ieder patroon. De uitleg is soms wat theoretisch maar als je alle stappen volgt kom je er wel uit. Ook de vulling, kleuren en andere zaken die bij kerstballen komen kijken worden uitvoerig behandeld.

Al met al een complete gids om kerstballen te breien.

Kerstballen Breien

Auteurs Arne & Carlos
Taal Nederlands
Pagina’s 144
Verschijningsdatum November 2011
Patronen 55
Prijs €10.00
Kerstballen Breien
Weekdeals (728x90)
Recommended Posts