Poezen en Katten breien

Dagdeal (336x280)

Knuffels breien is hartstikke leuk, niet alleen maak je je (klein)kinderen er erg blij mee je leert ook een hoop nieuwe technieken. Wat is nog leuker dan knuffels breien? Poezen en katten breien natuurlijk! Voortaan kun je voor iedere verjaardag, geboorte, sinterklaas of kerstfeest een leuk zelfgebreid knuffeltje cadeau doen.

Met Poezen en Katten breien van Sue Stratford leer je verschillende soorten katten breien. Er staan twintig katten en poezen patronen in dit rijk geïllustreerde boek. Maar een boek over poezen is natuurlijk niet compleet zonder de patronen voor muizen, krabpaal, mandje en speelballetjes. Niet alleen jij zult er plezier van hebben, ook je kat heeft een aantal leuke cadeautjes in het verschiet!

Het boek is voorzien van mooie illustraties en staat boordevol nuttige informatie. Er staat informatie over de ogen, vulling, de soorten garens en de gebruikte steken. Zo worden ook de Fair Isle patronen nog eens duidelijk uitgelegd. Al met al is dit boek van Sue een leuke aanvulling op ieders boekenkast.

Poezen en Katten breien

Auteur Sue Stratford
Taal Nederlands
Pagina’s 112
Verschijningsdatum oktober 2013
Patronen 20
Prijs €14.95
Poezen en katten breien
Weekdeals (728x90)
Recent Posts