Sjaals Breien

Dagdeal (336x280)

Een sjaal breien is voor velen het begin van een lange brei carrière. Wat is nou makkelijker dan een lange rechte lap stof breien? Er staan al enkele gratis patronen voor sjaals op de website, maar met dit boek haal je nog eens 22 patronen in huis. Hartstikke handig als je deze winter nog wat leuke presentjes nodig hebt, of gewoon voor jezelf!

In Sjaals Breien staan 22 breipatronen voor verschillende soorten sjaals. Het boek neemt je aan de hand en leert je aan de hand van deze patronen verschillende sjaals breien. Vooraf aan de patronen is een klein hoofdstuk met de basisvaardigheden van het breien. Dus of je nu beginner bent, of een gevorderde breier, met Sjaals Breien heb je altijd een leuk patroon. De 22 projecten behandelen onder andere kabels, noppen en ajour.

Het boek is voorzien van grote kleurrijke illustraties en waar nodig met teltekeningen aangevuld. Erg prettig om het kledingstuk alvast bij iemand te zien die het draagt. Dat maakt het toch makkelijker in te schatten hoe de sjaal uiteindelijk eruit komt te zien en valt.

Al met al is het een erg leuk boek om aan te schaffen als je meer wilt weten over sjaals breien of een naslagwerk wilt.

Sjaals breien

Auteur Hélène Lesger
Taal Nederlands
Pagina’s 72
Verschijningsdatum December 2011
Projecten 22
Prijs €14.95
Sjaals Breien
Weekdeals (728x90)
Recent Posts