Breien de bloemetjes buiten

Dagdeal (336x280)

In de lente staan eindelijk de eerste bloemetjes weer in bloei en kunnen we heerlijk de tuin in. Wat is er dan fijner dan lekker in de tuin te breien of haken? Met Breien de bloemetjes buiten van Arne & Carlos heb je 36 projecten om te breien en haken.

Van bloemetjes, bijtjes, een muis, plaid, onderzetters, vlinders en nog veel meer mooie patronen geïnspireerd op Scandinavië. Zoals altijd zijn de patronen voorzien van mooie grote afbeeldingen en beschrijvingen.

In tegenstelling tot de meeste andere boeken op de website zijn in dit boek ook veel haakpatronen inbegrepen, vooral voor de bloemen en natuurlijk granny squares. De beschrijving van de patronen is wel zodanig dat ook breisters ermee uit de voeten kunnen.

Het niveau van de patronen wisselt maar er zijn patronen voor zowel beginners als gevorderden in het boek opgenomen. Met 36 projecten zit er voor iedereen altijd wel tenminste één leuk project tussen. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om in de tuin te zitten met dit boekje op schoot!

Breien de bloemetjes buiten

Auteur  Arne Nerjordert & Carlos Zachrison
Taal  Nederlands
Verschijningsdatum  mei 2013
 Pagina’s  136
 Patronen  36
 ISBN  9043915653
Prijs  € 19,99
Breien de bloemetjes buiten
Weekdeals (728x90)
Recent Posts