Leren haken en breien voor kinderen met twee leuke boekjes

Dagdeal (336x280)

Enige tijd geleden kwam “Ik leer Breien” al langs in een bericht op deze site. Ditmaal een wat uitgebreider bericht over de leuke boeken van Lucinda Guy. Leren haken en breien wordt met haar boeken ontzettend makkelijk. Met “Ik leer breien” en “Ik leer haken” kun je kinderen speelsgewijs leren breien en haken. Maar ook voor volwassenen kan het erg leuk zijn om zo de basis onder de knie te krijgen.

Het voordeel is dat in de boeken steken opzetten, afkanten en de steken zelf duidelijk met afbeeldingen worden uitgelegd. De uitleg is zo goed dat het voor bijna iedereen makkelijk is om zo de basis te leren. Boeken als dit kunnen natuurlijk niet op tegen de Breibijbel als het op volledigheid aankomt. Ook staan er maar een paar patronen in ieder boek, dus is het geen uitgebreid naslagwerk.

Maar voor kinderen van 5 tot 10 zijn het twee hele leuke boekjes om te leren haken en breien. Voor de (groot) ouders die mogen helpen bij het leren, is het natuurlijk ook leuk om de basis weer terug te zien op deze manier.

Ik leer Breien

Auteur Lucinda Guy
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 2009
Pagina’s 96
Patronen onbekend
ISBN 9058778444
Prijs: €9.95
Ik leer breien

Ik leer Haken

Auteur Lucinda Guy
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 2009
Pagina’s 96
Patronen onbekend
ISBN 9058778452
Prijs: €9.95
Ik leer haken
Weekdeals (728x90)
Recent Posts