Praktisch handboek breien met kleuren

Dagdeal (336x280)

Melissa Leapman pakt in “Praktisch handboek breien met kleuren” flink uit en presenteert maar liefst 200 steekpatronen. Je leert stapsgewijs niet alleen breien met kleur maar ook schilderen met wol.

Het boek begint met een stukje basis en legt vervolgens jacquard, intarsia en omkeerbaar breiwerk technieken uit. Daarna volgen de steekpatronen die aan de hand van leuke kleding en accessoires worden verduidelijkt.

Alle patronen zijn uiteraard voorzien van mooie grote afbeeldingen en een duidelijke werkbeschrijving. Daarnaast wordt elk hoofdstuk afgesloten met een workshop om zelf inspiratie op te doen en het patroon toe te passen.

Hoewel Melissa Leapman zegt dat dit boek geschikt is voor beginners en breien met kleur niet moeilijk hoeft te zijn is enige ervaring wel gewenst. Om precies te zijn, is haar andere boek “Breien met kleur voor beginners” een goede instapper. Het is natuurlijk niet nodig om dat boek aan te schaffen voordat je hieraan begint, zolang je maar de basis van het breien onder de knie hebt.

Praktisch handboek breien met kleuren is simpelweg een erg goed en vooral leuk boek om te leren breien met kleur. Met de geleerde technieken en de 200 (!) steekpatronen zul je nog jaren leuke dingen kunnen maken. Een echte aanrader dus!

Praktisch handboek breien met kleuren

Auteur  Melissa Leapman
Taal  Nederlands
Verschijningsdatum  oktober 2012
 Pagina’s  167
 Patronen  200
 ISBN  9044731831
Prijs  € 22,95
Praktisch handboek breien met kleuren
Weekdeals (728x90)
Recent Posts