Handwerk en Quiltdagen in Nieuwegein

Tijd tot Handwerk en Quiltdagen
  • 00 days
  • 00 hours
  • 00 minutes
  • 00 seconds

De meest inspirerende handwerkbeurs van Nederland met de laatste trends, materialen, workshops en unieke exposities!

Breien, haken, vilten en quilten, het is tegenwoordig  weer helemaal hip! Oude ambachten worden opnieuw toegepast en zorgen ervoor dat het handwerk tegenwoordig in veel producten terug te zien is. Het is dan ook ontzettend leuk om te doen, niet duur en je hebt altijd een uniek, handgemaakt product in handen.

Kom van 24 t/m 26 november naar de Handwerk en Quiltdagen in de Beursfabriek in Nieuwegein! Maar liefst 3 dagen lang inspiratie opdoen, de mooiste materialen inkopen en de nieuwste trends en technieken te ontdekken! Dit jaar zijn er extra veel stands voor breien en haken en is het aanbod gevarieerder dan ooit! Daarnaast zijn er zoveel leuke workshops dat er dit jaar ook passe-partouts voor 2 of 3 dagen te koop zijn.

 Vele grote landelijke leveranciers, maar ook kleinere specialisten verkopen tegen de scherpste tarieven duizenden materialen en benodigdheden. Je vindt er alles op het gebied van breien, haken, quilten en vilten, maar ook voor borduren, naaien, patchwork, spinnen en weven.

De Handwerk en Quiltdagen staan inmiddels bekend om de uiteenlopende exposities met traditionele en moderne quilts, borduurwerk, textiele kunst, vilt- en weefkunst. Laat je inspireren door vermaarde kunstenaars, zoals Anneke Zwolsman-Westing, Hélène Derkx, Joke van Zinderen, Riek Bruggink, Rita Dijkstra, Klaske Jasperse, Meta Heemskerk, Inge Witvers, Wies Jegerings en nog vele anderen!

En wat is er nou leuker dan zelf aan de slag te gaan? Tijdens de vele demonstraties en workshops worden de nieuwste technieken en trends uitgelegd. Niet alleen leerzaam, maar ook nog eens ontzettend gezellig!

De entree bij de kassa is € 8,50 p.p. Maar met onderstaande kortingsbon krijg je maar liefst € 2,00 korting en betaal je slechts € 7,00! Wil je niet in de rij staan? Koop dan nu je tickets online en krijg automatisch € 1,50 korting! Kinderen tot 12 jaar zijn gratis en de entree voor 65+ers bedraagt altijd € 7,00. Verschillende kortingsacties kunnen niet met elkaar gecombineerd worden. Informatie over de passe-partouts vind je op de website bij Tickets.

 

De Beursfabriek

Symfonielaan 5
3438 EX NIEUWEGEIN

 

www.handwerkenquiltdagen.nl

Kortingsbon Handwerk en Quiltdagen

kortingsbon_ouderwetsbreien

p.s.: je kunt bovenstaande kortingsbon afdrukken door bovenaan deze pagina op het printer icoon te drukken! Dan wordt deze pagina automatisch geprint.

De Beursfabriek

Recent Posts