Gezien in de winkel: Fair Isle Pullover trui

In deze rubriek zoeken we bestaande patronen voor gebreide producten die wij in de winkel tegenkomen. Dit keer een prachtige pullover met Fair Isle patroon van Scotch & Soda. Fair Isle is natuurlijk een bekend patroon in de breiwereld. Het is daarom leuk te zien dat nu ook de grotere winkels deze toepassen.

Gezien in de winkel:

scotch-fair-isle

Deze pullover trui van Scotch & Soda is gemaakt van een wol / acryl blend. Ze hebben voor deze trui een leuk patroon afgestoft en toepast. Een erg leuke trui voor in de winter!

De zoektocht:

Helaas hebben we geen exacte kopie van dit breipatroon kunnen vinden. Eigenlijk is dat maar goed ook, want dat betekent dat Scotch in ieder geval zijn eigen patronen ontwikkelt en gebruikt. Wel hebben we een viertal patronen gevonden die er op lijken. Je kunt natuurlijk zelf de patronen combineren om een soortgelijk effect te krijgen als bij de oorspronkelijke trui.

De voorbeelden zijn allemaal wat donker van kleur, maar die kun je natuurlijk gewoon aanpassen. Het rood in het oorspronkelijke model vinden wij in ieder geval erg leuk.

Om de breipatronen te bekijken, klik je hieronder op het juiste patroon:

Alvast heel veel plezier met het breien van deze trui!

Recent Posts