Kuiken Kussen Breien

Leuk projectje voor tussendoor en natuurlijk als voorbereiding op Pasen! Met die breipatroon ga je een kuiken kussen breien met Phildar garen. Hartstikke leuk om te doen en ook om te geven. Je kunt het kussen ook als knuffel gebruiken natuurlijk.

Het patroontje wordt gebreid met Phildar maar je kunt ook ander garen gebruiken. Let er dan wel op dat het gebruikte garen dezelfde stekenproef oplevert anders klopt het patroon niet.

GA NU ONLINE WOL KOPEN!

Kuiken Kussen Breien

Maten  12 x 12 cm
Garen  Phildar Partner 3.5
Breinaalden  nr 3.5
Stekenproef  23 st en 30 nld in tricotsteek zijn 10 cm
Steken  tricotsteek

Phildar Kuiken Kussen BreienHet breiwerk in het patroon is goed te doen ook voor beginners. Maar er wordt wel gebruik gemaakt van borduren om de ogen en snavel op te mazen. Daarnaast worden de koorden gepunnikt. In het ergste geval kun je deze onderdelen natuurlijk weglaten of zelf iets breien om het te vervangen.

In het patroon staat een duidelijke teltekening om zowel het borduur- als breiwerk van af te lezen. Daarnaast staan de steken ook nog eens uitgelegd zodat je deze uitvoert zoals het patroon wilt dat je dit doet.

Al met al een erg leuk patroon waarmee je ook nog eens andere technieken dan alleen breien toepast.

Garen Prijs
 Phildar Partner 3.5 (1 bol)  € 3,10  Bestel nu*

*De garens worden verkocht op OuderwetsGaren.nl waar wij garens verkopen. Dus je bestelt gewoon vertrouwd via ons, maar dan op een andere website.

Recommended Posts