Vier patronen voor een leuk omslag vest voor baby’s

Naar aanleiding van een vraag op onze Facebook pagina zijn wij op zoek gegaan naar een patroon van een zogeheten Cache Coeur. Een omslag vest voor een baby die je met twee knoopjes kunt sluiten. Helaas hebben we niet precies gevonden wat we zochten, maar kwamen wel vier leuke breipatronen tegen die er veel op lijken en hartstikke leuk zijn! Alle vier de patronen zijn van Drops Design en voorzien van heldere uitleg in het Nederlands. Garnstudio staat natuurlijk bekend om de vele goede patronen en ook deze breipatronen zijn zeer goed. Kijk snel verder voor de patronen.

Babydrops 20 – 24

Een overslagvest en broek gebreid in de ribbelsteek met gehaakte randen. Als bonus zit er ook nog een erg leuk, gehaakt knuffelbeertje bij om de set compleet te maken. Leuk als cadeautje!

Babydrops 20 - 24

Klik hier om naar het patroon te gaan.

Babydrops 13 – 3

Een compleet setje inclusief vestje, broekje, beertje en dekentje kun je met dit patroon breien. Je hoeft natuurlijk niet alles te breien, maar als je eenmaal begint, wil je de set waarschijnlijk afmaken!

BabyDROPS 13-3

Klik hier om naar het patroon te gaan.

Babydrops 4 – 3

Erg leuke breipatronen voor natuurlijk het vest maar ook nog voor een kruippak, jurkje, sokken en een muts. De patronen zijn voor jongens en meisjes, hoewel het jurkje natuurlijk alleen voor meisjes is. Gebruik een leuke kleur blauw voor jongens en roze voor meisjes.

BabyDROPS 4-3

Klik hier om naar het patroon te gaan.

Babydrops 20 – 1

Nog een leuk setje in de ribbelsteek, dit keer voor een omslag vest sokken en muts. Met dit leuke setje maak je elke baby blij!

Babydrops 20 - 1

Klik hier om naar het patroon te gaan.

Recent Posts