Wolplein.nl

Wolplein
Logo Wolplein

W: wolplein.nl
E: info@wolplein.nl
T: 0418 72 13 14

Wolplein.nl Inspiratiecentrum

Valeton 9a
5301 LW Zaltbommel
Gelderland

Openingstijden Inspiratiecentrum

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 11.00 tot 17.00 uur
Woensdag: 11.00 tot 17.00 uur
Donderdag: 11.00 tot 17.00 uur
Vrijdag: 11.00 tot 17.00 uur
Zaterdag: 11.00 tot 17.00 uur
Zondag: Gesloten

Wolplein.nl Winkel

Waterstraat 13
5301 AH Zaltbommel
Gelderland

Openingstijden Winkel

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09.30 tot 17.30 uur
Woensdag: 09.30 tot 17.30 uur
Donderdag: Gesloten
Vrijdag: 09.30 tot 17.30 uur
Zaterdag: 09.30 tot 17.00 uur
Zondag: Gesloten

Over Wolplein.nl

Wolplein.nl is dé online winkel voor breien en haken. In de online shop vind je alles wat je nodig hebt om zelf iets moois te breien of te haken. Wol en garen, naalden en spelden, boeken en magazines, maar ook inspiratie… op Wolplein.nl vind je het allemaal!

Wat is jouw favoriete merk garen? Phildar, Scheepjeswol of Drops? Stylecraft, Lana Grossa of Katia? Bij Wolplein.nl vind je ze allemaal. En niet alleen alle populaire basisgarens van deze topmerken, maar ook de trendy seizoenscollecties!

Voor inspiratie ben je eveneens bij Wolplein.nl aan het goede adres. Op onze blog en social media accounts laten we je kennis maken met nieuwe producten, geven we tips & trics en plaatsen we regelmatig gratis patronen. Gegarandeerd dat je hier leuke ideeën opdoet voor een prachtig nieuw project.

Wolplein is echter niet alleen online aanwezig; in Zaltbommel zijn de Wolplein winkel en het Wolplein inspiratiecentrum te vinden. De winkel is gevestigd in de Waterstraat, in de gezellige binnenstad van Zaltbommel, en voert een gedeelte van het Wolplein assortiment. Sommigen zullen deze winkel misschien nog kennen onder de naam Arte Moda, waaruit Wolplein is ontstaan.

In het Wolplein inspiratiecentrum is bijna de gehele collectie te bewonderen. Zo kun gemakkelijk de mooiste kleurencombinaties maken en voelen hoe zacht alle bollen zijn. Zodra je jouw favoriete producten hebt gevonden, kun je deze natuurlijk gelijk mee naar huis nemen. Ideaal toch?

Daarnaast worden in het inspiratiecentrum regelmatig events georganiseerd en workshops gegeven. Zo zijn er haakworkshops met Saskia Laan, bekend van de blog ‘Haken bij Saar en Mien’ en de populaire ‘Haken & Kleur’ boeken. Een bezoekje aan het Wolplein inspiratiecentrum is dus zeker de moeite waard voor iedereen die van haken en breien houdt!

Op de kaart

Neem direct contact op met Wolplein.nl

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]