Baby en peuterkleding breien met breiringen

Dagdeal (336x280)

Een tijdje geleden zagen we al een erg leuk boek over breien met breiringen langskomen. In januari 2013 heeft Isela Phelps een nieuw boek geschreven waarmee je de leukste baby en peuterkleding kunt breien. In het boek staan zo’n 30 patronen waarmee je onder andere knuffels, slofjes en dekentjes kunt breien.

Voordat je aan deze patronen toekomt, wordt er bijna 50 pagina’s besteed aan de uitleg van het breien met breiringen. Hoe je steken moet opzetten, meerderen, minderen en meer wordt behandeld. Daarnaast wordt zelfs uitgelegd hoe je kabels moet breien. Hierdoor is het boek ook voor mensen die nog onbekend zijn met breiringen een echte aanrader.

De patronen bevatten slofjes, dekentjes, knuffels, hoedjes en tuien. De patroontjes lopen uiteen van grappig, zoals een ijshoorntje, tot praktische truitjes. Dat maakt het leuk, en je leert ook nog eens nieuwe patronen die je altijd als inspiratie kunt gebruiken voor latere projecten.

Al met al is het een leuk boek als je meer wilt weten over breien met breiringen of als je inspiratie zoekt voor nieuwe werkjes.

Breien met Breiringen voor baby’s en peuters

Auteur Isela Phelps
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 2013
Pagina’s 144
Patronen 30
ISBN 9089983724
Prijs: €24.95
Breien met breiringen
Recommended Posts