Kantbreien door Lynne Watterson

Dagdeal (336x280)

In het boek Kantbreien van Lynne Watterson wordt een volledig overzicht gegeven van het kantbreien. In het boek staan de technieken volledig uitgelegd en vervolgens verschillende projecten en breipatronen om deze technieken toe te passen.

Als je wilt leren kantbreien is dit boek werkelijk een must-have als naslagwerk of als lesboek. In het boek staan patronen voor onder andere babykleding, tassen en sjaals.

Het boek belooft van beginnende breisters experts te maken en is dus geschikt voor zowel beginners als gevorderden. In Kantbreien wordt werkelijk alles behandeld: van het kiezen van breinaalden en garen tot het leren lezen van breipatronen.

Alle patronen zijn uiteraard voorzien van mooie grote kleurenfoto’s en een duidelijke werkbeschrijving. Per gebruikte techniek staat ook zowel een beschrijving als een afbeelding om deze te verduidelijken. Daarnaast is aangegeven welke naalden en garendikte samen gebruikt kunnen worden.

Ook als je al bekend bent met kantbreien is dit boek een leuke aanvulling op de boekenkast. Uit de geplaatste breipatronen zul je zeker inspiratie opdoen om toekomstige projecten net dat beetje meer te geven.

Kantbreien door Lynne Watterson

Auteur  Lynne Watterson
Taal  Nederlands
Verschijningsdatum  augustus 2011
 Pagina’s  144
 Patronen  23 lessen
 ISBN  9058779157
Prijs  € 22,50
Kantbreien door Lynne Watterson

Enkele projecten uit het boek

Weekdeals (728x90)
Recommended Posts