Maak van je hond, kat of misschien wel kindje een haai!

Naar aanleiding van een berichtje op onze Facebook pagina hebben we een aantal patronen gezocht om een muts in de vorm van een haaitje te haken/breien. In het oorspronkelijke bericht stond een geweldige foto van een kat met een leuk mutsje. Het patroon daarvan is niet te koop, maar je kunt het mutsje wel zelf kopen. Maar jullie willen natuurlijk zelf aan de slag! Lees daarom snel verder voor de patronen.

Nala’s Handmade Crochet Shark

haai-katDe oorspronkelijke afbeelding die op de FB pagina stond kreeg erg veel aandacht en natuurlijk de vraag of het patroon te krijgen was. Het patroon was niet te vinden, maar het mutsje zelf kun je hier kopen.

Patroon 1: Crochet Shark Hat Pattern

SharkHat3 Het eerste patroon is in het Engels en maakt gebruik van verschillende haak-technieken. Je kunt het mutsje natuurlijk iets kleiner of groter maken als je het je kat of hond wilt opzetten. Klik hier voor het patroon.

Patroon 2: Shark Hat Pattern

Haai Muts HakenHet tweede patroon is net iets anders dan de vorige twee, maar zeker niet minder leuk! Het heeft wel wat weg van een tovenaarshoed, maar dan in de vorm van een haai. Klik hier voor het patroon.

 

Hopelijk lukt het om de twee patronen te haken als je vragen hebt over de vertaling kun je die natuurlijk altijd stellen. Bij voorkeur via onze Facebook pagina, laat je ons dan ook weten wat je ervan vond?

Recent Posts