Wij wensen jou een hele fijne kerst!

~ Ouderwets Breien

Dit boek laat al kerstdecoraties zien in zeven stijlen: de kleurrijke kerst, Scandinavische stijl, een Engelse kerst, Woodlandsfeer, hartjeskerst, een zilverwitte stijl of kerst in bohemian chic.

Prachtige kerstballen breien met twee modeontwerpers uit Noorwegen: Arne en Carlos! Het boek is geschikt voor beginners en gevorderden. Inbegrepen zijn ruim 50 patronen, natuurlijk met Noorse motieven.

Zelf een kerststal breien en meteen het hele kerstverhaal uitspelen. Het kan met dit geweldige boek van Véronique van Wessel. Je leert alle poppen breien om de kerststal mee te vullen; van kinneke Jezus tot de wijzen uit het Oosten.

Kerstpatronen

Hier verschijnen elke dag nieuwe kerstpatronen, hou deze pagina dus goed in de gaten!

Kerstmuts met rendier motief breien

Met dit gratis breipatroon ga je een kerstmuts met rendier motief breien. Hartstikke leuk voor de kerstvakantie! Kijk snel verder voor het patroon.

Sneeuwpop breien met muts en sjaal

Met dit patroon kun je een sneeuwpop breien met een mutsje en sjaaltje. Voor deze gebreide knuffel gebruik je ongeveer 750 gram garen.

Trappelzak breien in kerststijl voor baby’s

Met dit gratis breipatroon kun je een trappelzak breien in kerststijl. Deze trappelzak is heerlijk baby’s. Patroon is bedoeld voor gevorderden.

Sokken breien met sneeuwpop patroon

Met dit gratis breipatroon kun je sokken breien met sneeuwpop patroon. Deze leuke sokken staan geweldig tijdens de kerst. Kijk snel verder!

Twee verschillende kerstballen breien

Ga nu twee verschillende kerstballen breien voor de kerst. Hartstikke leuk om het huis mee te versieren. Kijk snel verder voor het patroon!

Kerstsok breien en haken voor cadeaus

Mooie kerstsok breien en haken om cadeaus in te stoppen tijdens de kerstviering. Leuk gratis patroon voor gevorderden. Kijk snel verder.

Kerstmannetje breien met puntmuts

Ga een leuk kerstmannetje breien met puntmutsje! Dit gratis breipatroon geeft een leuke knuffel voor de kerst. Kijk snel verder.

Gebreide flessenhoezen met Noors patroon

Met dit patroon maak je twee mooie gebreide flessenhoezen met Noors patroon. Ideaal om de puntjes op de i te zetten deze kerst. Kijk snel verder!

Kerstsokken breien met een Noors patroon

Met dit patroon kun je kerstsokken breien met een Noors patroon. Het resultaat is erg mooi, het patroon is bedoeld voor gevorderden.v

Wanten breien met een Noors patroon

Met dit breipatroon kun je wanten breien met een Noors patroon. Dit zijn leuke wanten voor de winter. Niveau is half gevorderd.