Even voorstellen: OuderwetsGaren.nl

ouderwetsgaren_facebook_cover

Het zat er al een tijdje aan te komen maar nu is het officieel. Je kunt voortaan ook bij ons terecht voor garens, naalden en handwerkboeken!

In 2012 is OuderwetsBreien begonnen als een eenvoudige website waar je gratis patronen kunt vinden. De patronen worden met de grootste zorg verzameld en opgesteld.

Met behulp van onze vaste bezoekers wordt bepaald welk soort patronen er geplaatst gaan worden. (p.s. wil jij ook helpen beslissen welke patronen er op de site komen? Meld je dan hier aan!)

Steeds vaker echter kwam de vraag of wij ook wol verkochten. Helaas moest dat antwoord altijd nee blijven. Maar daar is nu een eind aan gekomen.

Met een compleet nieuwe website inclusief webwinkel kun je voortaan wol en garen bestellen: OuderwetsGaren.nl.

Makkelijk & snel bestellen

Als je nu een patroon op deze website bekijkt zul je onderaan het patroon een overzicht zien van alle gebruikte garens. Meteen daarachter staat de bestel knop. Als je daar op klikt ga je automatisch naar dat garen op OuderwetsGaren.nl en kun je het meteen bestellen.

Dat ziet er zo uit:

ouderwets-breien-wol-kopen

Veilig & betrouwbaar

Ouderwets Garen is voorzien van een SSL certificaat, dat betekent dat al het verkeer beveiligd is. Dus niemand kan gegevens afluisteren of toegang krijgen tot jouw gegevens.

Veilig betalen met iDeal & Mistercash

Uiteraard kun je gewoon betalen met iDeal en Mistercash. De betaling gebeurt altijd in de veilige omgeving van jouw eigen bank. Dan kan er niets misgaan.

Bezorging door PostNL

Alle pakketten worden door PostNL bezorgd. Ook naar België en Duitsland. Vanaf € 40 (NL / BE) of € 50 (DE) betaal je helemaal geen bezorgkosten.

Assortiment

Het assortiment is nu nog vrij klein. Maar gelukkig hebben we een grote leverancier die bijna al het garen kan leveren. De komende weken zullen dus ook veel garens worden toegevoegd. Hou de website dus goed in de gaten.

Op de hoogte blijven? 

Dat kan! Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Dan ontvang je niet alleen nieuwe patronen maar we houden je ook op de hoogte van kortingsacties op OuderwetsGaren.nl!

Recent Posts