Wie kent DROPS niet? DROPS is het grootste en bekendste merk voor breigaren en breipatronen in Noord-Europa. Ontstaan in 1982 worden de DROPS breipatronen nu in 15 talen aangeboden en het garen in 25 landen verkocht.

De breipatronen en een volledig van DROPS garen zijn in te zien via de website van Garnstudio. Hier vind je honderden zo niet duizenden patronen en het volledige huidige en oude garen assortiment.

Het aanbod van DROPS garen loopt enorm uiteen en voor vrijwel elk project is er wel een juist garen te vinden. Of je nu een 100% katoenen garen zoekt of 100% wollen garen DROPS biedt het aan. Naast de grondstoffen verschillen de garens ook in dikte: van zeer fijn tot lekker grof. Tot slot zijn de breigarens in bijna elke kleur van de regenboog te verkrijgen. Dit maakt dat je bij DROPS altijd een leuk garen zult vinden.

Elk jaar wordt een nieuwe DROPS collectie patronen gepubliceerd, ontworpen door een team uitstekende designers. Naast de gebruikelijke kledingstukken vind je ook ontwerpen voor het interieur en accessoires zoals knuffels in de collectie. Dit alles zorgt ervoor dat telkens weer de nieuwe collectie met veel enthousiasme wordt ontvangen door breisters wereldwijd.

Om het beste en mooiste resultaat te bereiken met de breipatronen is het aan te raden om altijd voor het genoemde DROPS garen te kiezen. De ontwerpers hebben de patronen zo gemaakt dat het gekozen garen het best tot zijn recht komt en vice versa. Het is de combinatie van patroon, garen en kleur die het mooiste resultaat geeft en het makkelijkst werkt.

Garnstudio streeft ernaar om de prijzen van het garen scherp te houden; 20 tot 30% onder de marktprijs. Je kunt daarom op de website bij elk garen de maximumprijs vinden. Zo kun je zien of je in de winkel niet teveel betaalt.

Enkele favoriete DROPS garens