Always something special is niet voor niets de lijfspreuk van Lana Grossa. Door steevast de allerbeste kwaliteit te leveren door exclusief in Italië garen te laten maken blijft dit garen in goede zin opvallen. Premium kwaliteit en creatieve ontwerpen maken Lana Grossa het merk wat het vandaag de dag is.

Naast Nederland is Lana Grossa nog verkrijgbaar in Duitsland, Oostenrijk, België, Luxemburg, Zwitserland en de V.S.. Ook is het garen natuurlijk online te koop.

Naast de hoge kwaliteit staat hoogwaardig design van de patronen ook hoog in het vaandel. In 8 uitgaven per jaar vind je de allermooiste patronen die rechtstreeks van de catwalk afkomen. Daarnaast staan er patronen in voor kinderen die bedoeld zijn om tegen een stootje te kunnen.

In de collectie vind je voor zowel lente/zomer als herfst/winter ieder jaar nieuwe garens. Of je nu op zoek bent naar kasjmier, katoen, wol, zijde of een blend van deze verschillende garens de collectie bevat het. Daarnaast is er voor elk seizoen een selectie van sokkenwol. Gekozen op ideale eigenschappen om het breien makkelijker te maken en ook nog eens machine wasbaar maakt deze garens perfect.

Naast verschillende grondstoffen voor de garens zijn deze ook nog eens in vrijwel alle kleuren van de regenboog te krijgen. Ook de dikte, lengte en het gewicht varieert voldoende om voor elk project een juist garen uit te zoeken.

Enkele favoriete Lana Grossa garens