Lang Yarns, opgericht in 1867, is een familiebedrijf uit Zwitserland dat nu al in handen van de zesde generatie is. Met ruim 100 jaar ervaring op het gebied van garen spinnen kun je je ervan verzekeren dat je een gedegen product krijgt.

Lang Yarns heeft tegenwoordig ook vestigingen in Duitsland, Frankrijk, België, Nederland en Denemarken. Naast verschillende groothandelaren in andere delen van de wereld.

Bij Lang Yarns vind je verschillende collecties voor de seizoenen: herfst/winter en lente/zomer. Daarnaast zijn er speciale collecties voor sokken garen, haakkatoen en premium garen. Door deze aparte collecties vind je snel voor jouw nieuwe project het juiste garen. Vraag in jouw favoriete winkel naar meer informatie over de verschillende (seizoensgebonden) collecties.

De verschillende brei- en haakgaren zijn in bijna alle kleuren van de regenboog te krijgen. Naast het grote aanbod in kleuren is er ook een enorm aanbod in lengte, dikte en grondstof. Van zachte wol tot stug katoen en alles ertussen; het wordt gemaakt en geleverd door Lang Yarns. Ook voor de blends en machine wasbare garen ben je hier aan het juiste adres.

Naast het geweldige product aanbod kun je op de website ook verschillende breipatronen vinden. De patronen zijn helaas niet in het Nederlands geschreven (op de website) maar je kunt natuurlijk wel inspiratie opdoen met deze collectie patronen.

Enkele favoriete garens van Lang Yarns