Rico Design, opgericht in 1974 door Franz Jacoby, biedt tegenwoordig een enorm aanbod op het gebied van arts and crafts. Of je nu op zoek bent naar materialen voor naaldwerk, breien, sieraden of andere knutselbenodigdheden Rico Design heeft het in huis.

Het aanbod van Rico Design vind je voornamelijk in Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, België, Nederland, Groot-Brittannië en Ierland.

Naast alle benodigdheden schittert Rico Design in het bieden van inspiratie en knutselideeën. Zo vind je bijvoorbeeld een informatie over een gratis breipatroon, macramé of stencilen. Erg leuk dus als je op zoek bent naar een leuk knutselidee.

Qua breigaren wordt er elk jaar een zomer en wintercollectie uitgebracht die voldoet aan alle eisen van dat seizoen. Daarnaast vind je er standaard een speciaal garen voor baby’s en sokken. Door het grote (specialistische) aanbod is er voor elk project makkelijk een garen te kiezen.

Niet alleen bestaan er voor verschillende afdelingen aparte garens ook in het materiaal is er veel verschil. Zowel katoen, wol, linnen en acryl zijn in alle samenstellingen en kleuren te krijgen. Van dik zacht en dik garen tot dun en stug garen het is verkrijgbaar.

Enkele favoriete Rico Design garens