Scheepjeswol is één van de laatste echte Nederlandse garenmerken en levert al jarenlang prachtige garens. De breiboeken van Scheepjeswol zijn net zo bekend en menig huishouden heeft nog zo’n boek liggen.

In de breiboeken staan elk jaar weer prachtige brei- en haakpatronen die niet onder doen voor mode uit de winkel. Ideale projecten dus om met het garen te maken.

Op de website zijn altijd gratis haak en breipatronen te vinden voor zowel beginners als gevorderden. Naast de gratis patronen kun je ook altijd de boeken of tijdschriften van Scheepjeswol raadplegen. De patronen van Scheepjeswol maken uiteraard gebruik van het eigen garen. Daarnaast is er voor elke afdeling, man of vrouw, jong of oud wel een patroon te vinden. Hierdoor heb je als breister of haakster meteen een leuk project.

In de collectie van Scheepjeswol vind je een enorm aanbod van katoenen en wollen garens. Natuurlijk ook als blend met bijvoorbeeld acryl. Daarnaast heeft Scheepjeswol speciale sokkenwol, sjaaltjesgarens en knoopgarens voor het specialistische werk.

De garens van Scheepjeswol verschillen van lekker dik en stug, tot zeer dun en verfijnd. Daarnaast zijn de meeste soorten garen in veel verschillende kleuren te verkrijgen. Door het enorm gevarieerde aanbod van dikte, soort garen, looplengte en gewicht is er voor elk project een Scheepjeswol garen te gebruiken. Hierdoor kun je van elk project een succes maken.

Enkele favoriete Scheepjeswol garens