Een kort kruippakje breien met Phildar

Met dit patroon kun je een kort kruippakje breien voor baby’s tot 18 maanden. Handig één zo’n model want dan kun je het gewoon telkens een maatje groter breien en heb je 18 maanden lang iets om aan te doen. Naast natuurlijk alle andere kleertjes.

Het kruippakje moet natuurlijk makkelijk – in de wasmachine – wasbaar zijn. Daarom is gekozen voor Phil Coton 4 een stevig katoen dat toch lekker zacht aanvoelt.

GA NU ONLINE WOL KOPEN!

Een kort kruippakje breien met Phildar

Maten  0 – 3 – 6 – 12 – 18 maanden
Garen  Phildar Phil Coton 4
Breinaalden  nr 3.5
Stekenproef  21 st en 31 nld in tricotsteek zijn 10 cm
Steken  tricotsteek; boordsteek

Een kort kruippakje breien met PhildarAls je een ander soort garen wilt gebruiken kan dat. Probeer wel een lekker zacht breigaren te zoeken dat makkelijk wasbaar is. Dat scheelt veel teleurstelling en frustratie. Let natuurlijk ook op de stekenproef, zorg dat hier dezelfde verhouding uitkomt.

Dit breipatroon is geschikt voor halfgevorderden en gevorderden, beginners zullen er nog wat teveel moeite mee hebben. Het patroon is voorzien van een duidelijke werkbeschrijving per pand en duidelijke teltekeningen. Je zult goed moeten opletten omdat er vijf verschillende maten in het patroon staan maar deze zijn te herkennen aan verschillende kleurtjes.

Garen Prijs
 Phildar Phil Coton 4 (1 bol)  € 2,99  Bestel nu*

*De garens worden verkocht op OuderwetsGaren.nl waar wij garens verkopen. Dus je bestelt gewoon vertrouwd via ons, maar dan op een andere website.

Recommended Posts