Jongenstrui met kabels breien

Met dit gratis breipatroon kun je een jongenstrui met kabels breien. De trui is bedoeld voor kinderen van 4 tot 16 jaar oud en dus lekker veelzijdig. De kabeltrui wordt gebreid met Phil Coton 4 een mix van katoen. Het resultaat is een mooie trui die zeker niet onderdoet voor een uit de winkel.

Mocht je een ander garen dan dat van Phildar willen gebruiken, let dan op de stekenproef. Pas eventueel de breinaalden aan om dezelfde verhouding te krijgen.

GA NU ONLINE WOL KOPEN!

Jongenstrui met kabels breien

Maten  4 – 6 – 8 – 10/12 – 14/16
Garen  Phildar Phil Coton 4
Breinaalden  nr 3 en nr 3.5
Stekenproef  28 st en 28 nld in fantasiesteek zijn 10 cm
Steken  fantasiesteek; boordsteek

Jongenstrui met kabels breienDe beschrijving is pand voor pand uitgelegd en voorzien van duidelijke afbeeldingen met de maten. Daarnaast wordt de fantasiesteek uitgebreid beschreven. Met deze steek brei je de kabels volgens het patroon. Je kunt dit kabelpatroon natuurlijk ook voor andere projecten gebruiken!

Dit breipatroon is door de omvang en gebruikte steken niet geschikt voor beginners. Wij raden dit patroon aan voor halfgevorderden en gevorderden.

Garen Prijs
 Phildar Phil Coton 4 (1 bol)  € 2,99  Bestel nu*

*De garens worden verkocht op OuderwetsGaren.nl waar wij garens verkopen. Dus je bestelt gewoon vertrouwd via ons, maar dan op een andere website.

Recommended Posts