Phildar Babyvest Fantasiesteek

Een prachtig patroon voor een babyvestje met vier leuke knoopjes. Het vestje wordt gebreid met de fantasiesteek en de boordsteek. De fantasiesteek is geen bestaande steek maar gewoon een aantal normale steken die in een specifieke volgorde moeten worden gebreid. Niks bijzonders aan dus.

Dit vestje is bedoeld voor pasgeboren baby’s tot baby’s van 18 maanden oud. Hartstikke leuk dus om als kraamcadeau weg te geven of te maken als je in verwachting bent.

GA NU ONLINE WOL KOPEN!

Phildar Babyvest Fantasiesteek

Maten  0 – 3 – 6 – 12 – 18 maanden
Garen  Phildar Phil Coton 4
Breinaalden  nr 3.5 en nr 4
Stekenproef  28 st en 29 nld in fantasiesteek zijn 10 cm
Steken  boordsteek; fantasiesteek

Breipatroon VestHet is een erg leuk vestje om te zien voorzien van kabeltjes en een mooi afgewerkte hals en mouwen. Gezien de verschillende technieken die gebreid worden is dit niet een patroon dat voor de absolute beginner geschikt is.

Als je al wat ervaring hebt, of bij een breiclub zit of breiende vriendinnen hebt, kun je hier natuurlijk wel aan beginnen. Met een beetje geduld en wat hulp moet je er uit kunnen komen.

Het vestje wordt gebreid met Phildar Phil Coton 4. Dit is een mooi katoenen garen van Phildar dat erg zacht aanvoelt en ideaal is voor babykleding. Het garen is verkrijgbaar in heel veel kleuren. Voel je dus vooral niet verplicht om voor de getoonde kleur te gaan. Je kunt ook roze kiezen voor een meisje, of een compleet andere kleur.

Garen Prijs
 Phildar Phil Coton 4 (1 bol)  € 2,99  Bestel nu*

*De garens worden verkocht op OuderwetsGaren.nl waar wij garens verkopen. Dus je bestelt gewoon vertrouwd via ons, maar dan op een andere website.

Recommended Posts